021-77702919

طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خردکن استاندارد – اکا

سبزی کوکو شامل چه سبزی هایی است ؟

تره : (برخی برای تهیه کوکو فقط از تره استفاده میکنند که طعم جدیدی دارد و بسیار خوشمزه است. به این نوع کوکو کوکوی تره می گویند.) تره برای درمان بیماری هایی مثل یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس بسیار مناسب است.

جعفری : جعفری دارای آهن می باشد و مصرف آن به همه اشخاص مخصوصا خانم ها توصیه می شود.

شوید : شوید برای درمان سوء هاضمه و نفخ معده بسیار مفید است. طبع آن گرم است. کسانی که استفراغ شدید دارند و نمی توانند غذا بخورند شوید میل کنند.

شنبیله : شنبیله خشک در طعم کوکو خیلی تاثیر دارد. اما مقدار زیاد ان باعث تلخ شدن کوکو می گردد. مراقب باشید. البته میتوانید شنبیله تازه هم اضافه کنید. پس هر سبزی که در کوکو ریختید یادتان باشد شنبیله باید کمترین مقدار باشد.

سیر ساقه سبز یا دوحبه سیر ریز در صورت تمایل

گشنیز : بعضی ها به سلیقه خود گشنیز هم اضافه می کنند که کوکو را خوشمزه می کند.

برای معطر شدن ترخون و ریحان (در صورت دلخواه) به میزان کم فقط برای معطر شدن

برای ریز خرد شدن سبزی که به خوشمزه تر شدن کوکو سبزی شما کمک شایانی میکند توصیه میکنیم از سبزی خرد کن آکاالکتریک که دارای تیغه سبزی خرد کن اتوماتیک است استفاده نمایید

منبع عکس کوکو سبزی :  papillonchef.com

مواد لازم برای کوکو سبزی

مواد لازماندازهکالری
سبزی کوکو500 گرم100 گرم / 20 کالری
تخم مرغ2 عددهر عدد / 150 کالری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم100 گرم / 0 کالری
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری100 گرم / 163 کالری
شیریک قاشق غذا خوری100 گرم / 105 کالری
زرشکروی هم نصف فنجان کوچک100 گرم / 50 کالری
مغز گردوروی هم نصف فنجان کوچک100 گرم / 625 کالری
برگ کاهودر صورت تمایل 1 عدد100 گرم / 4 کالری
سیر2 پر100 گرم / 0 کالری
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم100 گرم / 900 کالری

نکته در مورد مواد اولیه :

سبزی کوکو : تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و کمی شنبلیله 

برای تخم مرغ باید سفیده و زرده با هم باشد

طرز تهیه کوکو سبزی با گردو و زرشک :

*. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با همزن دستی یا چنگال، خوب هم بزنید.

*. زعفران را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.

*. تخم مرغ را به سبزی کوکو چرخ کرده اضافه کنید و هم بزنید.

*. سیب زمینی خام را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

*. یک حبه سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

*. زرشک و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

*. درنهایت، ادویه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

*. روغن را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود، سپس در حالی که حرارت زیاد است مواد کوکو را در آن بریزید.

*. سپس حرارت را ملایم کرده و فرصت دهید تا یک طرف کوکو سرخ شود و بعد طرف دیگر را سرخ کنید.

*. پس از سرخ شدن کوکو، آن را در ظرف بکشید و با گوجه و لیمو ترش تزیین کنید

منبع عکس : پارسه گرد

اگر میخواهید این مدل کوکو سبزی رو در قالب درست کنید پس ادامه مطلب رو مشاهده کنید :

دو روش اسان داریم یکی روش اول که با قالب هست و روش دوم بدون قالب هست.

روش اول: بعد از اینکه روغن داغ شد، قالب را در روغن قرار داده تا داغ شود و سپس مایه کوکو را در آن بریزید.

روش دوم: پس از اینکه کوکو سرخ شد، با کاتر قالبی به شکل دلخواه آن را برش بزنید.

طرز تهیه کوکو سبزی قالبی :

مواد اولیه تفاوتی نمیکنه و میتونید از دستور پخت بالا استفاده کنید

اگر قراره از یک قالب بزرگ استفاده کنیم، قالب رو با یک برس کمی چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کوکو رو داخلش می ریزیم و روش رو با فویل آلمینیوم می پوشونیم ولی اگر به صورت تک نفره بخواهیم، از قالب کاپ کیک استفاده می کنیم. هم میتونه داخلش کپسول قرار بگیره و هم باز با مقداری روغن چربش کنیم.

قالب رو به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده و اجازه پخت میدیم. بعد از زمان قالب رو خارج میکنیم و اجازه میدیم تا از حرارت بیفته و خنک بشه، سپس با کمک چاقو، لبه های کوکو رو از قالب جدا می کنیم و بعد قالب رو برمیگردونیم و چند ضربه به پشت قالب می زنیم تا کوکو ها جدا بشن